飞翔网◎科幻论坛

加入飞翔

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[神秘博士] Tennant:“博士是我直到最后一集上映”

供稿:蓝冰杰
翻译:Snoix

校对:
申明:飞翔科幻网首发

David Tennant说过他会觉得《神秘博士》中的博士一角是属于他的,直到他所演的最后几集上映。

第十任博士在《时间的终结》(End of Time)中会被消灭,然后重生为Matt Smith演出的第十一任博士,此剧集有两部分分别在圣诞节和新年上映。

Tennant告诉BBC Newsbeat:“那是一个很感人的结尾,最后的故事很煽情,在荧幕内外都有人掉泪。直到它们播出,还是觉得那是我的。”

“以前我不知道他们再开始拍摄我会是什么感觉,然后看到那些Matt穿着演出服的照片,第一次意识到没有我节目仍在继续。但是实际上这很令人兴奋,我迫不及待想看到它。”

当问他会不会在圣诞节看这个剧目时,他补充到:“我还是在里面的,所以我会和三四百个最亲近的朋友一起坐下来,强迫他们看我上电视,圣诞节会这样的。”

——飞翔科幻网·汉化组

Tennant: 'Who mine until last broadcast'
Friday, December 18 2009, 08:45 GMT
By Mayer Nissim, Entertainment Reporter

David Tennant has said that he will feel possessive over his role in Doctor Who until his final episodes are broadcast.

The Tenth Doctor will be killed off in the 'End Of Time' two-parter being aired on Christmas Day and New Year's Day before he is regenerated as the Eleventh Doctor, played by Matt Smith.

Tennant told BBC Newsbeat: "It was an emotional finish and the final story is very emotional, there was crying on and off screen. Until they broadcast, it will still feel like mine.

"I didn't know how I'd feel when they started filming again. There were photos of Matt in costume and that was the first realisation that it is going on without me. But it was actually quite exciting, I can't wait to see it."

When asked if he will be watching the show at Christmas, he added: "Well I will still be in it, so I will be sitting round with three or four hundred of my closest friends forcing them to watch me on television. That's what happens on Christmas Day."

原文地址:http://www.digitalspy.co.uk/cult ... last-broadcast.html

好霸道啊,我喜欢

me too.啊哈哈哈哈哈

占有欲呀......

话说他朋友这么多的?

300~400的密友,天啊~
DT真是阴霸~

三四百个人一起,好壮观。

小样,以DT这样的魅力,随便往大街一呼,还不有成千上万人一起看!

DT是开玩笑吧,估计要是他不让哪个朋友看最后两集,人家会放狗去撵他

DT永远是the Doctor~

呵呵,感觉DT很强势哦,不过也很可爱,我期待元旦的下半部分,嗯。

DT真是忒霸道啊。哈哈~~人缘很好呦
虽然3、4百人有点吓人=。=

相信许多伴着DW经历成长衰老的观众都会有和DT一样伤感又期待的矛盾心情,每次更新换代就好像我们身上的一部分也随之逝去了。

"You were my doctor~~"哈哈

10任對我來說  也是唯一的DOCTOR

如同 JOHN SIMM的MASTER 一般